Üdvözöljük a Hajdúböszörményi Fiatal Művészek Egyesülete honlapján!
Bemutatkozás Jazz-Blues Jamboree Éjszakai Jazzcafé Nemzetközi Big Band Fesztivál Hajdú-Bihar-Bihor Eurorégiós Kulturális Fesztivál

Jazzmelon Big Band

Kulturális csoportok Kapcsolat

 

AKTUÁLIS RENDEZVÉNY

ÉJSZAKAI JAZZCAFÉ

A 2005-ben indult útjára a Hajdúböszörményi Fiatal Muvészek Egyesülete Éjszakai Jazzcafé címu rendezvénysorozata , melyek keretében elsosorban hazai kortárs zeneszerzok és eloadók koncerteznek.

Helyszín: Művelődési Központ, Műv Bár terasz (Hajdúböszörmény, Bocskai tér 4.)  

2012.08.17-én pénteken este 22.00 órai kezdettel lép fel a

Chico Manada együttes.

Az est vendége: Zakar Zoltán.

A zenekar tagjai: Kiss Mariann -ének, Kiss Sándor -billentyuk, Blaskovich Attila -ütohangszerek, Hegyes Bertalan -bogo.

Az est támogatói: Artisjus, Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat

 

Szervező: Hajdúböszörményi Fiatal Művészek Egyesülete

 

Éjszakai Jazzcafé

2005-ben indult útjára az Éjszakai Jazzcafé címu rendezvénysorozatunk, melyek keretében elsősorban hazai kortárs zeneszerzők és előadók lépnek fel.

A rendezvénynek a helyi Sillye Gábor Muvelődési Központ ad helyet. A program igen sikeres a helyi fiatalság körében, egy-egy esten általában 200-300 fő jelenik meg. 2006-ban Hajdúböszörmény város napja alkalmából a Pedagógiai Foiskola díszudvarán került sor a rendezvény megszervezésére. A rendezvénysorozat 2006-ban a Mobilitas támogatásával valósult meg. 2007-ben a Nexus Café emeleti koncerttermében került megrendezésre a rendezvény, olyan eloadókkal, mint az Oláh Kálmán, Egri János és Balázs Elemér nevével fémjelzett Trió Midnight, Fekete-Kovács Kornéllal kiegészülve.

 

 
 

 

2008 HAFIM vissza a lap elejére