Üdvözöljük a Hajdúböszörményi Fiatal Művészek Egyesülete honlapján!
Bemutatkozás Jazz-Blues Jamboree Éjszakai Jazzcafé Nemzetközi Big Band Fesztivál Hajdú-Bihar-Bihor Eurorégiós Kulturális Fesztivál

Jazzmelon Big Band

Kulturális csoportok Kapcsolat


AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK

 

 

 

2011.03.04-05.

IV. Hajdú-Bihar-Bihar Eurorégiós Kulturális Fesztivál

.. .. .. ... .. . . .

2009.09.11.

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

..

2008.11.21

"A kultura legyen köztünk híd"

..

..

 

..

..

. .

 

 

Hajdú-Bihar-Bihor Eurorégiós Kulturális Fesztivál

2007.08.17-én a Hajdúhét rendezvénysorozat keretén belül került sor a fesztivál megrendezésére hagyományteremtő jelleggel. Partner szervezetként bevonásra került a Nagyváradon muködő Lilliput Ifjúsági és Gyermek Alapítvány. A rendezvényen fellépett a hajdúböszörményi Jazzmelon Big Band, a Nagyváradi Kim és Replay együttesek valamint bemutatkozott a nagyváradi Állami Bábszínház, akik bábelőadással és gyermekprogramokkal színesítették a napot.

Külön emelte a rendezvény színvonalát, hogy a civilszervezetek mellett részt vett a találkozón Pete István szenátor, felsőházi képviselőés Kiss Attila Hajdúböszörmény város polgármestere. Mindkét fél elismerően nyilatkozott a kezdeményezésről és reményüket fejezték ki, hogy a jövőben folytatatása lesz ezen rendezvénynek és az együttműködésnek.

A rendezvény 2007-ben a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat és Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata által a Hajdú-Bihar–Bihor Eurorégió keretében közösen meghirdetett határon átnyúló együttműködés elősegítésére kiírt pályázat támogatásával jött létre.

 

 
 

 

© 2008 HAFIM vissza a lap elejére